دستگاه سرخ کن (4)
سرخ کن صنعتی:
دستگاه سرخ کن، بر اساس راندمان و نوع محصول به دو مدل کلی غیر پیوسته و پیوسته(کانتینیوس) تقسیم می گردد. در صورتی که قصد سرخ کردن چندین محصول مد نظر باشد، استفاده از سرخ کن واگن دار، مطلوبتر است که یک محفظه جهت روغن گیری نیز دارد و سبب افزایش راندمان خواهد شد مانند سرخ کن پیاز و سیب زمینی و سبزیجات. در صورتی که یک محصول را بخواهیم در راندمان بالا سرخ کنیم مانند سرخ کن سیب زمینی در خط چیپس و یا سرخ کن فلافل، استفاده از سرخ کن نواری کانتینیوس مناسب تر خواهد بود.